Ajankohtaista

kvok text logoVirmas plain

Karttulan vesiosuuskunnan vesihuoltoverkostojen kartoitusta tehdään eri puolilla osuuskunnan toiminta-aluetta viikkojen 15-19 (12.4-14.5.2021) välisenä aikana. Mittauksissa on tarkoitus saada mitattua puuttuvia ja kartoilla virheellisessä sijainnissa olevia vesihuoltoverkostoja digitaaliseen muotoon. Mittaukset suorittaa Karmikon Oy ja yrityksen auto ja mittamies saattavat joutua liikkumaan myös kiinteistöjen pihapiireissä.

Karttulan vesiosuuskunnan VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS pidetään

Keskiviikkona 19.5.2021 kello 18.00
Kokouspaikka: Karttulan virastotalon valtuustosalissa, osoitteessa Kissakuusentie 6, 72100 Karttula ja etäyhteys Microsoft Teams ohjelmistolla.

Kokoukseen pakollinen ennakkoilmoittautuminen, paikalle voidaan tämänhetkisen rajoituksen/tiedon mukaan ottaa vain enintään 20 henkilöä, tämän vuoksi hallituksen päätöksellä järjestetään myös etäyhteys. Jäsenten toivotaan ja suositellaan osallistuvan kokoukseen etäyhteydellä. Ennakkoilmoittautumiset perjantaihin 7.5.2021 mennessä sähköpostilla tai puhelimitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0447766766 ilmoittautuessa on ilmoitettava, osallistuuko etäyhteydellä, vaiko paikan päällä. Etäyhteydellä osallistuvilta tarvitaan ilmoittautuessa sähköpostiosoite, asiakasnro ja mahdollinen valtakirja. Etäyhteydellä osallistuvat saavat sähköpostilla osallistumislinkin, sekä ohjeet kokoukseen osallistumisesta.

Käsitellään sääntöjen 12 §:n mukaiset asiat, joista erikseen mainitaan: edellisen vuoden tilinpäätöksen käsittely ja hyväksyminen, hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle, tilintarkastajien valinta ja päätös lainan takaisinmaksurahaston kartuttamisesta.

Tilinpäätös – ja kokousaineistoon voi tutustua viimeistään 5.5.2021 lukien osoitteessa www.karttulanvesiosuuskunta.fi tai os. Kissakuusentie 8, 72100 Karttula (sovittaessa).

Karttulan vesiosuuskunnan sääntöjen mukaan hallituksen jäsenten määrä on 7-9 jäsentä ja 3 varajäsentä, jotka eivät ole henkilökohtaisia.
Hallituksen jäsenistä Jukka Huttunen ja Pekka Turunen ovat erovuorossa. Muut hallituksen jäsenet ovat Henning Hendolin, Markku Ropponen, Jyrki Viitanen, Elina Lavikainen, Petteri Suhonen ja Jyrki Happonen.
Hallituksen jäsenten toimikausi on 3 vuotta ja varajäsenten toimikausi on yksi vuosi.

Karttulan vesiosuuskunnan hallitus

 

Päivitys 8.4.2021 Vaajasalon etelärannan vesihuolto: Karttulan vesiosuuskunnan hallitus on kokouksessaan 25.3.2021 päättänyt käynnistää vesihuoltoverkoston rakentamisen Vaajasalon etelärannan alueelle aluejakokartan osalle 1, Huvilatie-Puikkoniementie-Alahovi. (Osan 2 verkostoa ei toistaiseksi rakenneta liian vähäisen liittyjämäärän vuoksi!) Alueen liittymismaksuksi on päätetty vesiliittymä 6 300 € ja jätevesiliittymä 11 500 €(omakotitalot ja vapaa-ajanasunnot). Liittymismaksut voi suorittaa kerralla tai osamaksulla. Osamaksulla omarahoitusosuus 1 500 €/vesiliittymä ja  1 500 €/jätevesiliittymä, loppuosa 10 vuoden laina-aikana tasalyhennyksin 2 kertaa vuodessa + korko euribor 6 kk + pankin marginaali 0,68 % ja osuuskunnan marginaali 0,5 %. Alueen verkoston maanrakennusurakoitsijaksi on valittu kilpailutuksen kautta Järveläisen Maansiirto Oy. Seuraavaksi alueelle aloitetaan maankäyttösopimusten laadinta ja seuraavaksi liittymissopimukset ja puunpoistot linjoilta. Verkoston rakentaminen on tarkoitus aloittaa kesällä 2021, kun vain kaikki tarvittavat luvat ja sopimukset on saatu. -Tuomo
-
Vaajasalon etelärannan alueen verkoston suunnittelu on saatu valmiiksi tammikuussa 2021 ja verkoston rakentamisesta on pyydetty urakkatarjoukset maanrakennusurakoitsijoilta helmikuun 2021 loppuun mennessä. Alue on jaettu kahteen osaan alla olevan kartan mukaisesti. Tämän hetkisen osuuskunnalla tiedossa olevien liittyjien määrällä osa 1 Huvilatie-Puikkoniemi-Alahovi on vielä muutamia liittyjiä vaille, jotta verkosto voitaisiin rakentaa ja liittymismaksut pysyisivät kohtuullisina. Osalla 2 Kivensilmäntie-Salonsarventie tulisi olla huomattavasti enemmän liittyjiä, jotta verkosto voitaisiin rakentaa ja liittymismaksut pysyisivät kohtuullisina.  Alueen kiinteistön omistajille postitetaan alla oleva tiedotuskirje helmikuussa. Alta löytyy myös aluejakokartta ja verkoston suunnitelmakartat.
-Tiedotuskirje 10.2.2021
-Aluejakokartta
-Suunnitelmakartta 1
-Suunnitelmakartta 2
-Suunnitelmakartta 3

Vaajasalon etelärannan alueen (Puikkoniemi-Alahovi-Salonsarvi) vesihuoltoverkoston suunnittelu on päätetty käynnistää osuuskunnan hallituksen kokouksessa 7.10.2020 ja suunnittelutoimistoksi on valittu Maveplan Oy. Alueen verkoston suunnittelu käynnistyy maastotöillä keskiviikkona 21.10.2020. Maastotöitä alueella tekee keskiviikosta 21.10.2020 alkaen Maveplan Oy:n Jouko Heiskanen, maastotöiden aikana kartoitetaan runkolinjojen sijainteja, sekä kiinteistöiltä mitataan nykyisten likakaivojen sijainnit. Joukon tavoittaa tarvittaessa puhelimella numerosta 0400153195. Maastotöiden jälkeen tehdään toimistosuunnittelu ja suunnittelun valmistuttua asiasta tiedotetaan alueen kiinteistöjen omistajille ja pidetään kyläilta. -21.10.2020 Tuomo Laitinen

 

Karttulan vesiosuuskunnan tilitoimisto ja laskutuspalvelut 1.1.2020 alkaen.

Karttulan vesiosuuskunnan tilitoimisto ja laskutuspalvelut siirtyvät 1.1.2020 alkaen Talenom Oy:lle. Siirron myötä Karttulan vesiosuuskunnalle tulee käyttöön sähköinen kirjanpito, ostolaskujen vastaanotto ja myös asiakkaiden kulutuslaskutus siirretään pääosin sähköiseen maailmaan. Kevään 2020 vesimittarien luvun yhteydessä asiakkaita ohjataan siirtymään laskujen vastaanottamisessa E-laskuihin tai sähköpostilaskuihin, toki edelleen laskut lähtevät myös paperisena niille asiakkaille, jotka näin tahtovat.

Karttulan vesiosuuskunta kiittää Tili ja isännöinti Oksman Oy:tä ja erityisesti Anja Oksmania pitkäaikaisesta yhteistyöstä osuuskunnan toiminnassa!
Tili ja isännöinti Oksman hoitaa vuoden 2019 aikana lähetettyihin laskuihin liittyvän asiakaspalvelun.

1.2.2020 alkaen lähetettyjen laskujen osalta laskuihin liittyvää asiakaspalvelua hoitaa Talenom Oy:ltä

Puhelimitse:
Heli Kallio 0207 525 433 (Ensisijaisesti)
Johanna Pasti 0207 524 036(Varalla)

Sähköpostilla:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

OSUUSKUNNALLE LASKUJA LÄHETTÄVÄT TAHOT, HUOM!
Osuuskunnan ostolaskut pyydetään lähettämään pääasiallisesti sähköisesti alla olevista linkeistä löytyvien ohjeiden mukaan.

-Laskujen toimittaminen 1.1.2020
-Ohje Sähköpostilaskun lähettäjälle

Mikäli lasku halutaan lähettää edelleen paperisena, se pyydetään toimittamaan 1.1.2020 alkaen osoitteeseen:
Karttulan vesiosuuskunta
PL82426
00063 LASKUNET
HUOM tähän osoitteeseen vain laskuja, muut yhteydenotot ja postit osoitteeseen Kissakuusentie 8, 72100 Karttula

 


Tämä sivusto käyttää evästeitä.

Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön sivustolla.

Hyväksyn